Μενού

Επικοινωνία

Συμμετέχουμε ΧΕΝΙΑ & σας περιμένουμε!

9 Νοεμβρίου, 2022

Mε ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνουμε την συμμετοχή της εταιρίας μας στην έκθεση τουρισμού ΧΕΝΙΑ 2022 που θα διεξαχθεί στο Metropolitan EXPO από 26 έως 28 Νοεμβρίου 2022.

Μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο περίπτερο E24 Hall2 της έκθεσης.

Η Xenia είναι μία έκθεση στοχευμένη αποκλειστικά στους ξενοδόχους και στους επαγγελματίες του ευρύτερου ξενοδοχειακού κλάδου.

Οι βασικές κατηγορίες εκθεμάτων είναι οι η Κατασκευή-Διακόσμηση-Ενέργεια-Αυτοματισμοί, Ξενοδοχειακός εξοπλισμός, Επιτραπέζιος εξοπλισμός & Μηχανήματα κουζίνας, Food & Beverage, Digital technology, Συστήματα ασφαλείας.

 – Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 12.00 πραγματοποιείται η 10η Γενική Συνέλευση των μελών του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, στη διάρκεια της οποίας θα τεθούν στην ατζέντα του δημόσιου διαλόγου όλα τα μεγάλα ζητήματα του κλάδου.
 – H έκθεση Xenia, θα φιλοξενήσει στην διοργάνωση  ένα νέο καινοτόμο project, τo «Xenia Architect Lab». Το «Xenia Architect Lab» είναι μια δομημένη εγκατάσταση 800 τ.μ. που θα αναπτυχθεί στο Hall 2, και υλοποιήθηκε από μία ομάδα έμπειρων αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών και συμβούλων τεχνολογίας. Στo χώρο του Architect Lab θα αναπτυχθούν 26 εκθεσιακά περίπτερα. Σε αυτόν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι εταιρίες οι οποίες θα παρουσιάζουν καινοτομίες και σύγχρονες τεχνολογίες στον τομέα των υλικών και της κατασκευής θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή µε στοχευµένο κοινό που περιλαμβάνει αρχιτέκτονες, interior designers, διακοσμητές, lighting designers και μηχανικούς.
 – Στο πλαίσιο του Digi Hotel της Xenia, εξειδικευμένοι εισηγητές θα παρουσιάσουν όλα τα σύγχρονα εργαλεία του Digital Marketing για τον κλάδο της τουριστικής βιομηχανίας και τους τρόπους αξιοποίησής τους από τους ξενοδόχους, αλλά και τα στελέχη του τουρισμού. Και τις τρεις ημέρες της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στο ειδικά διαμορφωμένο stage στο Hall 1.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παραπάνω φόρμα για την έκθεση Xenia 2022. Kατά την επίσκεψή σας, μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας την barcode πρόσκληση την οποία θα σκανάρετε στα ειδικά σημεία εισόδου της έκθεσης.

Σημαντική Σημείωση: Η πρόσκληση που θα εκδώσετε ισχύει για 1 άτομο & είναι προσωπική.

New Collection Sale Furniture Business Showroom Store Flyer Banner Catalog Pamphlets Instagram Post 1 E1667988269568 1024x567

Κοινοποίηση