Μενού

Επικοινωνία

Μενού

Επικοινωνία

HORECA 2023 – Εντυπωσιακή προσέλευση!

14 Φεβρουαρίου, 2023

Eντυπωσιακή η προσέλευση των επαγγελματιών του κλάδου της φιλοξενίας σε διάστημα τεσσάρων ημερών στην έκθεση HORECA 2023.

Η HORECA 2023 μας υποδέχθηκε από 10-13 Φεβρουαρίου, στο Metropolitan Expo, πλήθος επαγγελματιών από ξενοδοχεία, εστιατόρια, cafes και bar επιβεβαίωσαν με την παρουσία τους, ότι αποτελεί την κορυφαία εμπορική έκθεση Τουρισμού και Μαζικής Εστίασης.

Oι επαγγελματίες του κλάδου είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με ολόκληρη την προμηθευτική αλυσίδα, κορυφαίες επιχειρήσεις με ξενοδοχειακό και εστιατορικό εξοπλισμό, συμβουλευτικές υπηρεσίες κα. Την έκθεση πλαισίωσαν για τέσσερις ημέρες events που είχαν ως στόχο να κάνουν τις επιχειρήσεις τους λειτουργικές και μοντέρνες αλλά και λύσεις για ενεργειακή αναβάθμιση και εξοικονόμηση φυσικών πόρων και κόστους.

Την Κυριακή 12.2.2023, η PK CONSULTING GROUP, συμμετείχε στην εκδήλωση “Aξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων” για τον κλάδο του Τουρισμού.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την διοργάνωση FORUM SA, τους συν εκθέτες μας και τις επιχειρήσεις που μας τίμησαν με την παρουσία τους στο περίπτερό μας.

Μέσα σε ένα κλίμα αισιοδοξίας ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Φεβρουάριο του 2024.

 

Κοινοποίηση