Μενού

Επικοινωνία

Μενού

Επικοινωνία

Ποιοι Είμαστε

PK Consulting GROUP

Η εταιρεία

Η PK CONSULTING GROUP ιδρύθηκε με σκοπό την παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις, όλων των κλάδων και κάθε μεγέθους. Δραστηριοποιείται στην παροχή Συμβουλευτικών και Χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, υπηρεσιών στο τομέα των Χρηματοδοτήσεων, των Εξαγορών και Συγχωνεύσεων – M&A.

Ειδικότερα, αξιολογεί και υλοποιεί την συμμετοχή των επιχειρήσεων σε επενδυτικά προγράμματα τόσο Κρατικά όσο και Ευρωπαϊκά.

Προσφέρει την τεχνογνωσία και υποστηρίζει τις επιχειρήσεις για τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων σε συγχωνεύσεις και εξαγορές.

Με ευρεία γκάμα πελατών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, επενδύοντας στην πολυετή εμπειρία των ανθρώπων της και των συνεργατών της και την βαθιά γνώση της αγοράς, η PK CONSULTING GROUP κατέχει πλέον μία ξεχωριστή θέση στον κλάδο της συμβουλευτικής.

Χαιρετισμός

Με επένδυση στη γνώση και τον ανθρώπινο παράγοντα και με αιχμή την ποιότητα, τη διαφοροποίηση και την κάλυψη των αναγκών κάθε επενδυτικής ιδέας, η ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας που κοιτάζει στο μέλλον, αποτελεί τη μόνη βιώσιμη επιλογή σήμερα.

Εμείς, οι άνθρωποι της PK CONSULTING GROUP, αντιλαμβανόμενοι τις νέες προκλήσεις, προσφέρουμε εξειδικευμένες συμβουλευτικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, οι οποίες καλύπτουν όλο το φάσμα των επιχειρησιακών λειτουργιών.

Στόχος μας, η ανάπτυξή σας.

Διευθύνων Σύμβουλος

Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Img Signature

Το Όραμά μας

Όραμά μας, η βιώσιμη ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας με έμφαση στο μέλλον και την καινοτομία, η διαρκής προσθήκη αξίας στους ανθρώπους και η συνεισφορά μας σε μια βιώσιμη και προηγμένη Κοινωνία.

Η Αποστολή μας

Αποστολή μας η παροχή νέων καινοτόμων υπηρεσιών με ήθος, συνέπεια, και απόλυτο επαγγελματισμό. Παντρεύοντας εμπειρία και γνώση, παρέχουμε ολοκληρωμένες Συμβουλευτικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες κυρίως στον τομέα των Χρηματοδοτήσεων, των Εξαγορών και Συγχωνεύσεων – M&A.

PK Consulting Group

Οι αρχές της εταιρείας

Σεβασμός απέναντι στον άνθρωπο

Αρχή της PK CONSULTING GROUP είναι το ήθος, η ειλικρίνεια και ο απόλυτος σεβασμός απέναντι στον πελάτη αλλά και την κοινωνία μας. Για εμάς, η επιχειρηματικότητα βασίζεται πρωτίστως στην ουσιώδη επικοινωνία, στην δημιουργία καινοτόμων ιδεών, στις νέες προτάσεις βελτίωσης της δομής της κοινωνίας μας, δημιουργώντας και αξιοποιώντας νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Η PK CONSULTING GROUP υποστηρίζει έμπρακτα έναν επιχειρηματικό τρόπο ζωής φιλικό προς το περιβάλλον. Αρχή μας η ελαχιστοποίηση χρήσης χαρτιού, πλαστικού και λοιπών πόρων με μεγάλο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Για τον λόγο αυτό, απορρίπτουμε την αλόγιστη χρήση χαρτιού και λοιπών αναλωσίμων και προμηθευόμαστε την απαραίτητη ποσότητα ανακυκλώσιμων προϊόντων, ενώ ακολουθούμε όλες τις διαδικασίας ανακύκλωσής. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε συνετά τον μηχανολογικό εξοπλισμό (εκτυπωτές, φωτοτυπικά μηχανήματα, κλιματισμό κτλ), ώστε να συνεισφέρουμε το δυνατόν περισσότερο στην προστασία του περιβάλλοντος.

Eταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Πιστεύοντας ακράδαντα ότι τα παιδιά είναι το μέλλον, η PK CONSULTING GROUP προσφέρει τη βοήθειά της στο "ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS", στο "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" και στη ΚΙΒΩΤΟ του κόσμου, συνεισφέροντας στην προσπάθεια τους. Στην PK CONSULTING GROUP αναγνωρίζουμε την ευθύνη που μας αναλογεί απέναντι στην κοινωνία και συνεισφέρουμε ευαισθητοποιημένοι.

εκπαιδευση προσωπικου

Θεμελιώδης αρχή της φιλοσοφίας της PK CONSULTING GROUP είναι η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό, καθώς θεωρείται βασική προϋπόθεση για την επιτυχή δραστηριοποίηση και ανάπτυξη της εταιρίας. Η PK CONSULTING GROUP στοχεύει στη συνεχή εκπαίδευση των εργαζομένων της, επενδύοντας σε αυτούς για την απόκτηση γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων συμβάλλοντας στην περαιτέρω επιμόρφωσή τους.