Μενού

Επικοινωνία

Μενού

Επικοινωνία

Έλα στη HORECA 2023, έλα στην επιτυχία!

28 Ιανουαρίου, 2023

Mε ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνουμε την συμμετοχή της εταιρίας μας στην έκθεση HORECA 2023 που θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan EXPO από 10 έως 13 Φεβρουαρίου 2023 .

Μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο περίπτερο A23 Hall3 της έκθεσης.

Η HORECA είναι μια διεθνής έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης. Η έκθεση διοργανώνεται κάθε χρόνο και φέρνει σε επαφή τους επαγγελματίες του Τουρισμού με ολόκληρη την προμηθευτική αλυσίδα (foodservice, καφές και ροφήματα, αλκοολούχα και μη ποτά, τρόφιμα και σνακ), τις κορυφαίες επιχειρήσεις με ξενοδοχειακό και εστιατορικό εξοπλισμό, τεχνολογικές λύσεις και διαδικτυακές υπηρεσίες, καθώς και με εταιρείες που ειδικεύονται στην κατασκευή, την ανακαίνιση και την εξοικονόμηση ενέργειας. Η έκθεση αναπτύσσεται στις 4 αίθουσες (Halls) του εκθεσιακού κέντρου. Tα προϊόντα των εκθετών παρουσιάζονται ομαδοποιημένα σε τομείς ανά αίθουσα.

Παράλληλα με την έκθεση διοργανώνεται και το event HORECA Lab | Marketing | management |digital trends για τις επιχειρήσεις του κλάδου.

Η PK CONSULTING GROUP , θα συμμετάσχει στο πάνελ Χρηματοδοτικά Προγράμματα για Ξενοδοχεία το Σάββατο και ώρα 13:30 – 14:30 μ.μ. στο οποίο θα συζητηθούν οι επενδυτικές τάσεις στο τουρισμό και οι χρηματοδοτικές ευκαιρίες που δίνονται στους επιχειρηματίες του κλάδου.

 

 

Κοινοποίηση