Ομάδα

PK Consulting Group

Οι ιδρυτές

Pk 1 E1641287528973 854x1024

ceo

Παπαδόπουλος Κώστας

Ο κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος είναι Διευθύνων Σύμβουλος της PK CONSULTING GROUP. Πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου της L’ Aquila Ιταλίας. Με μεταπτυχιακό στην Διοίκηση και Διαχείριση Βιομηχανικών Μονάδων ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, είναι γνώστης της Οικονομικής Επιστήμης, την οποία γνώση ενίσχυσε μέσα από την εμπειρία του στον τομέα της Διαχείρισης Περιουσιακών στοιχείων μεγάλων εταιριών στο Μιλάνο όπου και εργάστηκε σαν στέλεχος πολυεθνικής εταιρίας. Σύντομα διεύρυνε τις γνώσεις και την εμπειρία του και στον ευρύτερο Συμβουλευτικό και Επενδυτικό τομέα.

Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing σε πολυεθνικές αλλά και μεγάλες εταιρίες στην Ελλάδα και Senior Project Manager Έργων επί σειρά ετών μεγάλης Συμβουλευτικής εταιρείας, καθώς και αξιολογητής επενδυτικών προτάσεων, κάτοχος άδειας εξασκήσεως οικονομολογικού επαγγέλματος διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία, η οποία βασίζεται στον έλεγχο, αξιολόγηση, υποβολή και διαχείριση Επενδυτικών Προτάσεων στα πλαίσια των Επενδυτικών Νόμων 3299/04 , 3908/11, 4146/13, FAST TRACK LAW καθώς και Προγραμμάτων του Γ ΚΠΣ και ΕΣΠΑ 2007-2013.

– Σήμερα, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της PK CONSULTING GROUP, συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία τόσο στην Συμβουλευτική των Επιχειρήσεων, όσο και στην Δημιουργία και Διαχείριση Επενδυτικών Προτάσεων ανοίγοντας νέους ορίζοντες εφαρμόζοντας μια πολιτική εξωστρέφειας και δημιουργίας συνεργειών με δυνατούς οίκους του εξωτερικού (ATIEH INTΕRNATIONAL, TREATMENT ABROAD) αλλά και του εσωτερικού συμβάλλοντας στην καλλιέργεια ενός καλύτερου επενδυτικού κλίματος της χώρας μας.

Περισσότερα
Tryfonasl

CEO

Βασίλης Τρύφωνας

Ο Βασίλης Τρύφωνας είναι Διοικητικός Διευθυντής της PK CONSULTING GROUP. Στην δεκαπενταετή επαγγελματική πορεία του έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του κυρίως στο τομέα της Διαχείρισης Έργων (Project Management).

H εμπειρία του είναι βασισμένη στα παρακάτω:

  • Resource loading (recruitment/staffing)
  • Resource leveling (sharing resources)
  • Team building / Team consensus
  • Budget management
  • Developing project scope (budget and delivery dates)
  • Customer relationships
  • Cost management
  • Continuous design improvements and conducting status meetings and customer reviews

Είναι Ηλεκτρολόγος – Ηλεκτρονικός Μηχανικός, απόφοιτος του Πανεπιστημίου του SURREY, και κατέχει Master Στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Business Administration) από το Nottingham Trent University.

Περισσότερα

PK Consulting Group

Γνωρίστε την ομάδα μας
στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη

λενα3

Director of Private Investments Sector

Λένα Μαραβέλια

Argurw 1

project management manager

Ξανθοπούλου Αργυρώ

Panow

Special Investment Advisor

Πάνος Σωτηριάδης

Xara

Marketing Manager

Σταυροπούλου Χαρά

Πετρος αρκουδας 3

Investment Analyst

Πέτρος Αρκούδας

ιλενα

Investment Consultant

Ιλεάνα Παναγιωτίδη

μαριος

Investment Analyst

Μάριος Κυρκυμτζής

Fwtou

Project consultant

Kωνσταντίνα Φώτου

Fouseka 1

accounting officer

Βασιλική Φουσέκα

ελενι

Business Consultant

Ελένη Γανίτη

GET THE LATEST NEWS

Latest news from
the economics world

Neque volutpat ac tincidunt vitae semper quis lectus nulla at. Nibh nisl id venenatis a condimentum. Libero justo laoreet sit amet. Nisl nisi scelerisque eu ultrices vitae. Dolor sit amet consectetur adipiscing elit pellentesque. Phasellus egestas tellus rutrum tellus pellentesque eu. Sagittis purus sit amet volutpat.
Shutterstock 1958358481 Custom 1024x683